Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Toppbetyg för ny skiva

Torsdag 6 nov är det konsert och samtidigt skivrelease för jazzsångerskan Isabella Lundgrens nya CD som förutspås vara ”ett av årets album”.

”Somehow Life Got In The Way” är titeln på den CD som Isabella Lundgren spelat in tillsammans med Carl Bagge Trio och Nordiska Kammarorkestern i Härnösand. Nu på torsdag 6 nov framförs musiken från den i Tonhallen i Sundsvall. Skivan hyllas av recensenter och Svenska Dagbladets recensent Dan Backman gav skivan betyget 6 av 6 och menar att i och med den här skivan ”etablerar Isabella Lundgren sig slutgiltigt som en av de starkaste jazzvokalister vi har haft i Sverige.” Passa på att boka din biljett till denna unika konsert som endast framförs en gång.

torsdag 6 november 2014

comments powered by Disqus