Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Startar referensgrupp för unga

Scenkonst Västernorrland startar nu en referensgrupp för 15-21-åringar som vill vara med och tycka till om dans, film, musik och teater. Syftet är att få en bättre dialog med ungdomar och unga vuxna i Västernorrland. 

Den nystartade gruppen går under arbetsnamnet ”Tyck till” och fungerar som en digital referensgrupp. Medlemmarna i gruppen ger feedback, kommer med egna idéer, knyter kontakt med andra kulturintresserade ungdomar och har möjlighet att resa till träffar med skådespelare, dansare, musiker och andra medarbetare hos Scenkonst Västernorrland. Arbetet med att bygga upp ett kontaktnät av kulturintresserade ungdomar ingår i en långsiktigt strategi för att stärka relationen till unga och ta tillvara på deras kompetens och engagemang. 

onsdag 3 februari 2016

comments powered by Disqus