Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

Samtliga konserter inställda från och med måndag den 16 mars

Samtliga konserter ställs in från och med måndag den 16 mars. Det är effekten av den tillfälliga resepolicy som Scenkonst Västernorrland beslutade under fredagen med anledning av Corona/COVID19.
– Vi har gjort en riskbedömning kopplat till den delen av vår verksamhet som innebär ett stort antal tillresande konstnärer från övriga Sverige och världen, säger Mikael Flodström, vd Scenkonst Västernorrland.

Vår verksamhet innebär kontinuerliga resor för konstnärer från övriga Sverige och världen.

– Om vi som offentlig aktör kan bidra till att bromsa händelseförloppet med en alltför snabbt ökande smittspridning vill vi ta vårt ansvar och göra det, säger Mikael Flodström, vd Scenkonst Västernorrland.

Under början av vecka 12 kommer vi att föra dialog med våra arrangörer och samarbetspartners om vilka effekter det här får. Vi kommer när det är möjligt att flytta fram konserter till ett senare datum. Alla som har köpt billjett till någon av våra konserter kommer att få sina pengar tillbaka. Information om hur det går till kommer att kommuniceras på våra webbar och i våra sociala medier.

Det kan ta lite tid innan vi hunnit samordna den informationen så vi ber er alla att ha tålamod. Tack för visad förståelse.

Det kan ta lite tid innan vi hunnit samordna den informationen så vi ber dig att ha tålamod.

Detta gäller till och med måndagen den 13 april om inget annat meddelas.

fredag 13 mars 2020

comments powered by Disqus