Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube

MÄSTARE OCH KATTER

Beethoven fyller 250 år – och det ska förstås firas med pompa och ståt! Nordiska Blåsarkvintetten bjuder in till en hyllningskonsert där bland annat en kvintett av Beethoven får sällskap av franskt sekelskifte och svenskt 1980-tal. Marie Samuelsson är en av våra stora samtida svenska tonsättare. I sin musik involverar hon ofta oväntade ljudelement och har till exempel skrivit en konsert där lufttrummor används som instrument i orkestern. Här får vi höra hennes Katt: Nio liv från 1989. Och så möter vi modernisterna Philippe Gaubert och Francis Poulenc – den senare känd för att han med poetisk fingertoppskänsla korsade det senaste inom konstmusiken med jazz och populärmusik.

 

Vi förhåller oss självklart till Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att konsertbesöket blir tryggt och säkert för alla. Vi säljer endast 50 platser till konserten och publiken placeras med avstånd från varandra. Därför går det endast att köpa separerade platser. För att du ska kunna känna dig trygg med att köpa biljett till föreställningen ändrar vi tillfälligt i våra köpvillkor. Stanna hemma om du har symptom – din biljett kan kostnadsfritt bokas om till ett annat föreställningsdatum eller återköpas.

Aktuella speldatum

 • MÄSTARE OCH KATTER

  Imorgon kl 19:00

  Tonhallen, Sundsvall

  Nordiska Blåsarkvintetten

  Köp biljett
  Pris: 190 :-
 • MÄSTARE OCH KATTER

  Fredag kl 19:00

  Nolaskolan, Örnsköldsvik

Aktuella speldatum

 • MÄSTARE OCH KATTER

  Imorgon kl 19:00

  Tonhallen, Sundsvall

  Nordiska Blåsarkvintetten

  Köp biljett
  Pris: 190 :-
 • MÄSTARE OCH KATTER

  Fredag kl 19:00

  Nolaskolan, Örnsköldsvik

comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.