Pil nerPil vänsterPil vänsterPil högerPil högerPil nerStängCoverÖraExterntFacebookFlaggaGoogle+InstagramListaScenkonstvästernorrland LogoDans Västernorrland LogoNorrdans Logoffs_bs_cmykTeatervasternorrland LogoScenkonstvästernorrland LogoNorrdans LogoFilm Västernorrland LogoMusik Västernorrland LogoFörstoringsglasKuvertMenyMenySpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSpelaSkrivareDelaDelningTwitterVimeoYouTube
OBS ! Detta är ett arkiverat evenemang.

Fujita Piano Trio

Fujita Piano Trio består av tre japanska systrar som spelat med varandra mer eller mindre hela livet. Det unika med trion är deras sätt att tolka och framföra musiken och att de alltid spelar utantill.

De tre prisbelönta systrarna Fujita är lika enastående solister som kammarmusiker. Alla tre är eftertraktade solister med egna karriärer, men den gemensamma pianotrion är en hjärtesak. Här kan Arisa Fujita (violin), Megumi Fujita (piano) och Honoka Fujita (cello) förenas i en gemensam vision, där lusten till musiken är lika viktig som skickligheten. Att solister spelar utantill är inte så ovanligt, men att en hel ensemble gör det är mer unikt.

Tillsammans har de bland annat spelat Beethovens trippelkonsert med orkestrar som London Soloists Chamber Orchestra, Orchestre National des Pays de la Loire och med Rumäniens nationella radioorkester, som även sändes på tv. De har även spelat in ett antal skivor, både som solister och som trio. Bland trioinspelningarna finner vi kompositörer som Tjajkovskij, Sjostakovitj, Ravel, Schubert, Dvořák och Smetana.

Sedan den kritikerrosade debuten i Wigmore Hall i London 1999 har trion turnerat internationellt och vunnit ett antal prestigefyllda priser. Låt dig hänföras av deras fantastiska scennärvaro och bländande spel när de gästar Västernorrland!

Alla datum

 • Fujita Piano Trio

  Torsdag 8 november kl 19:00

  Tonhallen, Sundsvall

  FUJITA PIANO TRIO

  Biljetter: ord 250 kr, pens 210 kr, barn & stud 80 kr

Alla datum

 • Fujita Piano Trio

  Torsdag 8 november kl 19:00

  Tonhallen, Sundsvall

  FUJITA PIANO TRIO

  Biljetter: ord 250 kr, pens 210 kr, barn & stud 80 kr
comments powered by Disqus

Omdömena granskas innan de publiceras. Vi förbehåller oss rätten att refusera omdömen som innehåller rasism, personangrepp, ryktesspridning, svordomar, könsord, brottsuppmaningar eller annat som vi anser som olämpligt.